Kit Book Servi
Libro ebook Multiplica les vendes amb Amazon, Alexandre Saiz Verdaguer
Subtitle Els secrets per triomfar a la botiga més gran del món
Publisher: Kit Book Servi
Language: Catalán
Price in book ePub
: 0.99 (0.99)
ePub with Adobe DRM
Publishing year: 2017
Size: 2.59 Mb
Copy No
Printing No
ISBN: 9788494673344
FAVORITE Uncheck
BOOK DESCRIPTION
AUTHOR
INDEX
COMMENTS
Si vens qualsevol tipus de producte, ho has de fer a Amazon, i fer-ho bé! Per a què vull un llibre sobre com vendre a Amazon si la mateixa empresa ja em facilita un tutorial complet? Doncs perquè si bé la plataforma de comerç electrònic que ofereix Amazon és molt sòlida, és també complexa, i pel camí tindràs moltes oportunitats de cometre errors. Uns errors que et pots estalviar si algú te'ls explica. I és que vendre dins Amazon no és bufar i fer ampolles. Pot donar-te grans beneficis, sí, però has de saber fer-ho bé.
Alexandre Saiz Verdaguer (1975), fundador i CEO de microapps (www.microapps.com) Va néixer a Vic el 1975. Es va llicenciar en Traducció i Interpretació per la Universitat de Vic (Barcelona), època en què es va començar a interessar pel món del software i les seves infinites aplicacions. Més tard va fer un màster de Màrqueting a la Universitat de Stanford, als Estats Units. Abans de convertir-se en "amazonòleg", va començar la seva activitat en el món de l e-commerce amb la creació de Telepienso.com.
Una brevíssima introducció 1a PART: La botiga més gran del món Once upon a time... El circ de Jeff Bezos El visionari i la seva visió Xifres que impressionen El client sempre té la raó L assalt d Europa Amazon.es 2a PART: Indiana Jones al Regne d Amazon T ho has de treballar Un món per explorar Com em vaig convertir en "amazonòleg" Primeres proves, primers errors, primers aprenentatges No a tothom li agrada el circ Atenció amb els productes "marca blanca" Tecnofòbics abstenir-se 3a PART: Així es ven a la botiga més gran del món Vendre en només 6 passos Pas 1. Decidir què vendre i on Pas 2. Registrar-te com a venedor Pas 3. Introduir els productes (listings) i establir els preus Pas 4. Establir un sistema logístic (emmagatzematge, enviaments i gestió de l estoc) Pas 5. Donar a conèixer els teus productes (promoció i publicitat) Pas 6. Cobrar, facturar i fer un seguiment 4a PART: Trucs per treure tot el suc a Amazon Ajusta el preu per aconseguir la buy box Fes tu mateix la conversió de lliures a euros Un "truc" bàsic: sigues sempre amable Evita (si pots) els productes peribles Copa el real estate Evita l "amazondependència" Últims consells Epíleg: El futur és l e-commerce... i ja és aquí! L autor
Comments about the book
Your rating:
Rating:
Comment:
To participate you need to be registered from here
Privacity | Terms website use | CONTACT
2000-2020 © Powered by Global Content Manager